Oostkerk

'zakelijke bijeenkomsten, mini-symposia, concerten, recepties en diners'

In 1667 werd de Oostkerk in Middelburg gebouwd als Protestantse kerk met een unieke bouwstijl en uitstraling. Met ingang van 2019 krijgt de Oostkerk een nieuwe bestemming die wordt uitgevoerd door Stichting Monumenten Organisatie.

Het doel van de stichting is het organiseren van culturele en maatschappelijke activiteiten in de Oostkerk, waarbij cultureel erfgoed zich verbindt met actuele zaken en hedendaagse kunstuitingen, het creëren van een breed draagvlak voor het bijzondere cultuurmonument en het aantrekken van bezoekers binnen en buiten de regio.

Het wordt een sfeervolle locatie voor o.a. zakelijke bijeenkomsten, mini-symposia, concerten, recepties en diners.

Adres

Oostkerk
Oostkerkplein 1
4331 TL Middelburg
info@deoostkerk.nl
Tel. 0031651805263
www.deoostkerk.nl

Openingstijden

Tijdens de kunstroute van 13 tot 17 uur en volgens het evenementenprogramma dat u op de website van de kerk kunt bekijken.

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

vervaardigd door De Jong One!

© 2013-2020 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg