Welkom op de nieuwspagina van de Kunsten Cultuurroute Middelburg. Wij doen ons best hier de laatste nieuwtjes van de route weer te geven, maar er is meer! Bekijk hiervoor ook onze facebookpagina en volg ons op Twitter!

Tags: Middelburg, kunstenaars, Kunst & Cultuurroute Middelburg, Nieuws KCRM, Antiek, Musea

Hanneke Patty bij Blauwe Hope

Blauwe Hope toont werk Hanneke Patty

Atelier Blauwe Hope / Seisweg 78 / 640192 / blauwehope@gmail.com /www.blauwehope.tk / Anne de Kam / Sieraden met edelsteenkralen. Voor al uw knoop / rijgwerk.
Gastexposant: Hanneke Patty, mandala's in kleurpotlood en aquarel.
I.v.m. het thema van de kunstroute (filosofie) heeft Hanneke zich laten inspireren door de tekst van de schrijver/filosoof Hermann Hesse. "We are sun and moon, sea and land..."

Lees meer

Afdrukken E-mail

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Rondleidingen voor mensen met dementie en hun naasten

Een inspirerend en ontspannend middagje uit voor mensen met dementie en hun naasten: dat is Onvergetelijk Zeeuws Museum. Aan de hand van een maandelijks wisselend thema, gaat u met elkaar in gesprek over de objecten in het museum; uw beleving staat centraal. Deel tijdens de rondleiding uw verhalen, herinneringen, associaties en ideeën en breng samen de objecten tot leven. De open vragen en creatieve opdrachten van de rondleider helpen u op weg. Ervaar met elkaar de kracht van kunst en cultuur tijdens dit onvergetelijke museumbezoek. U bent van harte welkom!

Lees meer

Afdrukken E-mail

Erik Hebberecht bij Padma _ Shangai

Erik Hebberecht bij Padma

Tijdens de route van augustus, september en oktober toont onze deelnemer Padma het werk van Erik Hebberecht. In de kleurrijke werken van Hebberecht maak je op korte tijd een reis rond de wereld. Alles teruggebracht tot de essentie, zodat je ruimte hebt om de rest zelf in te vullen.

Lees meer

Afdrukken E-mail

Blijf op de hoogte!


U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondag van de maand bezoeken. Met uitzondering van januari.
Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan het contactformulier