• Start
  • Nieuws
  • Blokfluitensemble Alma del Core bij Toos van Holstein
Alma del Core bij Toos van Holstein

Blokfluitensemble Alma del Core bij Toos van Holstein

Speciaal tijdens “Van klassiek tot Modern” speelt blokfluit ensemble Alma del Core om 14.00 uur én om 15.00 hun halfuur durend programma “Wals en zo” bij routedeelneemster Toos van Holstein aan de Korendijk 38.

Muziek uit de Renaissance & Barok tot speciaal voor blokfluitensemble Alma del Core gearrangeerde Argentijnse tango’s, Ierse folk en Nachtliederen staan op het repertoire. Soms zoekt het ensemble voor de hand liggende en soms juist onverwachte combinaties met zang, verhalenvertellers of andere instrumentalisten. Natuurlijk soleert het ensemble ook zelf in steeds weer verrassende blokfluitprogramma’s.

Destijds begonnen als onderdeel van het ensemblespel van de Zeeuwse Muziekschool, wordt het ensemble nog steeds door haar ondersteund. Sinds de oprichting staat het onder leiding van Marja Smet. Het ensemble bestaat uit: Marlies van Eenennaam, Anne Marie de Beer, Judith Koppejan en Marja Smet.

blokfluitkwartet alma del core

Meer informatie

Blokfluitensemble Alma del Core is te gast bij:
Atelier Toos van Holstein
Korendijk 56
4331 HP MIDDELBURG
toos@toosvanholstein.nl 
www.toosvanholstein.nl

almadelcore

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg