• Start
  • Nieuws
  • Hans Overvliet - ruimteCaesuur Zeeuwse Gast de Roofprint pers

Hans Overvliet - ruimteCaesuur Zeeuwse Gast de Roofprint pers

Al jaren worden alle projecten/tentoonstellingen van ruimteCAESUUR (tentoonstellingsruimte voor actuele hedendaagse kunst in Middelburg) zorgvuldig gedocumenteerd door Hans Overvliet. De catalogi die hij maakt geven samen een kleurrijk beeld van de CAESUUR-geschiedenis. Het leek de roofprint pers interessant om die geschiedenis nu eens buiten CAESUUR te laten zien.

Als beeldend kunstenaar werkt Hans al een aantal jaren aan het project ‘Distant Suffering’. Delen daaruit waren op verschillende plaatsen in binnen- en buitenland te zien. Een recent werk, het drieluik ‘Documentation of a disappearing cloud’ zal te zien zijn aan de expositiewand van de roofprint pers.catalogus-hansovervliet-caesuur  

www.hansovervliet.com
www.caesuur.nu

Meer informatie

Hans Overvliet is te gast bij de Roofprint pers 
(atelier Leni van den Berge)
uitgeverij van bijzondere boeken, expositieruimte en atelier
Bellinkstraat 25
4331 GV Middelburg
tel. 0118-553200
www.deroofprintpers.nl

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg