• Start
  • Nieuws
  • Marion Kamper is Zeeuwse Gast van Toos van Holstein

Marion Kamper is Zeeuwse Gast van Toos van Holstein

Mijn werk is zeer herkenbaar. De objecten van keramiek met metalen zijn strak en geometrisch vormgegeven. Het lijnspel in combinatie met de beweging, geven deze een zeer dynamisch en speels karakter.
Vanaf het moment dat het werk voltooid is, geef ik het ook daadwerkelijk de vrijheid. Het loslaten om het dan aan de toeschouwer te 'geven'. Aanraking, het in beweging zetten is een essentieel onderdeel van het werk. Het tot leven komen van de objecten. Het spanningsveld wat dan ontstaat en de verandering van de compositie geven het werk een extra dimensie, het robuuste kwetsbare materiaal leeft. 

www.marion-kamper.nl

Informatie

Marion Kamper is Zeeuwse Gast van Toos van Holstein
Korendijk 56.

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

De Jong One!

© 2013-2019 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg