GalerieGerritse

Jorieke Rottier in GalerieGerritse
Van 1 februari tot en met 22 februari

In Februari 2020 gebruikt Jorieke de ruimte van GalerieGerritse als atelier. In veel van haar werk wordt gebruik gemaakt van ballpoint, weefsels, organische vormen en verpakkingsmaterialen. Tijdens het waarnemen van de continue veranderende lijnen tussen vaste, vloeibare en gasvormige materie langs de kustlijn leest zij haar omgeving. Dit lezen, in de zin van het ouderwetse ‘aren lezen’, is het verzamelen van verhalen, ervaringen, materialen, processen en metaforen.
Het opbouwen van een beeld is een afgezonderd en vaak tijdrovend proces waarbij deze verzameling in een geconcentreerde vorm tot beeld komt. Dit roept vragen op: Hoe gaan we om met tijd en wat zijn de invloeden van tijd op materie? Welke betekenis geef ik aan de dingen die ik waarneem? Welke rollen spelen mijn omgeving, leegte en alleen-zijn daarin?
Jorieke Rottier (Vlissingen, 1992) is beeldend kunstenaar en medeoprichter van kunstenaarsplatform www.witterook.nu.
De mogelijke betekenissen van verzamelde indrukken en materialen worden afgetast in tekeningen en sculpturaal werk. www.joriekerottier.nl


Opening op vrijdag 31 januari 2020 voor genodigden Vanaf 1 februari geopend voor bezoekers. Op 22 februari sluiten wij dit project af met een gesprek geleid door Bram de Mijunck vanaf 16.00 uur.
http://www.galeriegerritse.nl/tentoonstellingen-2019/

Foto is eigendom van GalerieGerritse

Adres

GalerieGerritse
Londensekaai 19
4331 JG Middelburg
06-50801818 (tijdens openingsuren)
info@galeriegerritse.nl
www.galeriegerritse.nl

Openingstijden

Let op; Gewijzigde openingstijden in verband met beschikbaarheid kunstenaar
Dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en de eerste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00u

Belééf Kunst & Cultuur

Blijf op de hoogte!

U kunt de deelnemers aan de route elke eerste zondagmiddag van de maand bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van januari.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een afzonderlijke deelnemer voor een ander tijdstip. Kijk hiervoor even op de deelnemerspagina's.

Wilt u contact met het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg? Gebruik dan de gegevens op de contactpagina.

vervaardigd door De Jong One!

© 2013-2020 Stichting Kunst en Cultuurroute Middelburg